صفحات

صفحات

۱۳۸۹ بهمن ۸, جمعه

دیکتاتور پیر حسنی نامبارک

قطعا اگر جنبش مردم مصر پیروز شود نقطه عطفی در تاریخ خاورمیانه بخصوص در میان ملتهای عرب میباشد.



سرنگونی حکومت استبدادی حسنی مبارک پس از سه دهه حکومت دیکتاتوری بر ملتی که تاریخ و پیشینه ای کهن دارد وگرمی وسردیهای بسیاری را نیز به خود چشیده.



این رویداد یک تحول عظیم در این کشور وسایرکشورهای منطقه وهمچنین سر اغاز تغیرات مثبت وسازنده در خاورمیانه میباشد.




نباید از دخالت و ایفای نقش کشورهای خارج از منطقه مانند دول غربی نیزغافل بود هرچند خود مردم نقش اصلی را در این قیام بازی کردند اما اتش این قیام به سالها پیش بر میگردد.


همانگونه که میدانیم تغیرات وتحولات در خاورمیانه با روی کار امدن جرج بوش و اغاز جنگ امریکا وهم پیمانانش در افقانستان کلید خورد واکنون قیام خود جوش مردم تونس که بر اثر نارضایتی مردم به دلایل مختلف از جمله مشکلات معیشتی وبیکاری روز افزون جوانان که با خود سوزی یک جوان تحصیل کرده شعله ور شد وپایه های حکومت مستبد دیکتاتوری را درهم شکست وباعث شد که این شعله دامان دیگر کشورها که حکومتشان بی شباهت با ان نبود را نیز فرا گیرد.


شاید بپرسید که این قیامهای مردمی بر علیه حکومتهائی که سالها مورد حمایت دول غربی نیز بوده


حال چرا در این شرایط از متحدین دیکتاتور خود حمایت نمیکنند وحتی از انها میخواهند با معترضین ازخشونت وسرکوب استفاده نکنند وبه خواسته های انها احترام گذارند.


با فروپاشی اقتصاد امریکاه وبه تبع اروپاه ومشکلاتی که در این ضمینه برایشان اتفاق افتاد وبا توجه به وابستگی کشورهائی همچون تونس ،مصرویمن به جذب توریست وکمکهای مالی ونظامی از سوی کشورهای توسعه یافته ومتحد خود که بعضا در سالهای دور از مستعمره همین کشورها نیز بوده اند طی این چند سال اخیر با کاهش این کمکها از سوی انها، در نتیجه اقتصاد شکننده این کشورها دچار مشکل حاد گشته و همچنین بدلیل باز نبودند فضای سیاسی وخفقان وسرکوب احزاب منتقد موجی از نارضایتی ها از نحوه حکومت شدت بیشتری به خود گرفت واتش خفته در زیر خاکستر زبانه براورد.


این در حالیست که دول متحد وحامی انها بارها به حاکمان مستبد وخودخواه هشدار دادند که تغیرات دمکراتیک را در کشور خود اغاز کنند وازادیهای بیشتری به ملت واحزاب مختلف دهند اما انها اعتنائی به این مسائل نکردند تا اینکه نتیجه اش را یکی پس از دیگری شاهد هستیم .




(( از قدیم گفته اند اگر میخواهی برملت عرب حکومت کنی همیشه شکمش را سیر نگه دار و انگاه سالها برانان حکمرانی کن، اما اگر میخواهی بر ملت عجم حکومت کنی هرگز شکمشان را سیر نگه ندار که اگر شکمشان را سیر نگهداری انگاه طغیان خواهند کرد ))


۱۳۸۹ بهمن ۷, پنجشنبه

تونس،مصر،یمن,اردن و.........

در ادامه خیزش های مردمی در کشورهای عربی که بعد از پیروزی قیام تونس فاز جدیدتری یافته و کشورهای اردن و مصر را فراگرفته،


 روز پنجشنبه هفتم بهمن ماه نیز، هزاران تن از مردم یمن، مجددا با حضور در خیابانهای صنعا خواستار بهبود وضعیت اقتصادی، علاج تورم و بیکاری و همچنین اصلاحات سیاسی شدند و بنا به گزارش برخی منابع خبری، همزمان مخالفت خود را با موروثی شدن حکومت اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری الجزیره، از صبح پنجشنبه هزاران نفر از مردم یمن با برگزاری تظاهرات گسترده خواستار اصلاحات سیاسی در کشور شدند.


شرکت کنندگان در این تظاهرات مخالفت خود را با موروثی شدن حکومت یمن و مادام العمر شدن علی عبدالله صالح رئیس جمهوری کنونی اعلام کردند.


خبرنگار تلویزیون الجزیره اعلام کرد : تظاهرات مردم یمن از صبح پنجشنبه در چهار منطقه صنعا پایتخت آغاز شد و مردم شعارهایی در مخالفت با موروثی شدن حکومت و ضرورت اصلاحات سیاسی در کشورشان سر می دادند.


طی روزهای گذشته نیز، در پی سرنگونی دیکتاتور تونس بر اثر قیام مردم آن کشور، شماری از مردم یمن در صنعا بر ضد رژیم علی عبدالله صالح تظاهرات کرده و توسط ماموران انتظامی مورد سرکوب و دستگیری قرار گرفته بودند.


خاطر نشان می شود بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب تونس، مردم اردن نیز با حضور در خیابان ها، اعتراضات اقتصادی و سیاسی خود را اعلام داشتند و اواسط هفته جاری، در پی مواجهۀ خشونت بار حکومت با مردم، خواسته های آنان تا حوزۀ شخص اول حکومت پیش رفت.


همچنین طی روزهای اخیر، مردم مصر نیز تظاهراتی اعتراض آمیز صورت دادند، که با خشونت و کشتار حکومت مواجهه گردید و سبب شعله ور شدن قیام گشت. امروز پنجشنبه (هفتم بهمن – ٢٧ ژانویه) همزمان با تظاهرات مردم یمن بر ضد رژیم حاکم، مردم شهرهای مختلف مصر هم، علی رغم هشدارهای شدید دولت، به اعتراضات گسترده خود بر ضد حکومت حسنی مبارک ادامه می دهند.
امروز شبکه الجزیره از دعوت گروههای مخالف رژیم مبارک از مردم برای شرکت در تظاهراتی گسترده پس از نماز جمعه (فردا) در شهرهای مختلف به ویژه قاهره، سوئز و اسکندریه خبر داده و احتمال برگزاری این تظاهرات، سبب خشم و هراس هیئت حاکمه مصر شده است و به همین سبب تدابیر امنیتی در شهرهای مختلف بسیار تشدید شده است.




گفتنی است با گذشت دو هفته از پیروزی قیام مردم تونس و سقوط حکومت بن علی، تظاهرات مردم آن کشور و درخواست آنها برای کنار رفتن بقایای رژیم سابق از قدرت کماکان ادامه داشته، تا اینکه روز چهارشنبه ششم بهمن، دولت موقت تمامی خواسته های معترضین را پذیرفت.


این حرکت خود جوش ومردمی مایه خوشحالی وامیدواری برای تمامی ملتهائیست که درزیر چتر حکومتهای دیکتاتور ومستبد وهمچنین فاسد قرار دارند


وهمچنین زنگ هشدار برای ان دسته از حکومتهائی که به رای وخواسته ملتهای خود توجهی ندارند وهمچنان به حکومت استبدادی خود ادامه میدهند.

اری این شعله به یاری خدا بزودی دامان همه حاکمان زورگو،جاه طلب ومستبد را دربر خواهد گرفت وندای حق طلبی وازادیخواهانه بسرانجام خواهد رسید.


رسول گرامی اکرم میفرمایند: حکومت با کفر شاید باقی ماند اما با ظلم هرگز


((متاسفانه عکسهای موجود در وبلاگ به دلیل فیلتر شدن باز نمیشود))

۱۳۸۹ دی ۲۸, سه‌شنبه

۱۳۸۹ دی ۱۶, پنجشنبه

« اعوذ بالله من الشیطان رجیم »


شیطان فرشته ای که بعلت نافرمانی از دستور خداوند رانده شد.اوقسم یاد کرد تا روز قیامت بندگان خدا را گمراه واز راه درست که همان صراط المستقیم باشد منحرفشان کند.

 او از قدرت های ویژه ای برخوردار است ازجمله میتواند در تمام اشکال وشخصیتها ی انسانی (به هر رنگ ولباسی ) پدیدارشود .

چه کسانی در دام این شیطان رجیم می افتند؟

اغلب شیطان در قلب وروح انسانهائی تاثیرگذار واقع میشود،که ازچنین صفت یاصفاتی برخوردار باشند.

((متعصب وخرافاتی،خودخواه ومتکبر،حسود وجاه طلب،افسرده وناامید،کم طاقت وکم حوصله،ظاهر بین وظاهر سنج))

متاسفانه اینگونه افراد از قدرت منطق واندیشه نیز بی بهره اند.در نتیجه شیطان در لباس انسانهای پاک سرشت وباتقوا ظاهر میگردد وباحرفهای دلفریب که امیخته به بوی صدق وصفا ومهربانی دردل وجان طعمه های خود نفوذ کرده واعتماد انان را به خود جلب میکند مخاطبینش  انچنان مجذوبش میشوند که حتی او را ناجی خود میدانند واینگونه میپندارند که کلید سعادتمندیشان در دستان اوست، حتی اوبرای اثبات حقانیتش ایات،روایات واحادیث مختلف چه درست چه بغلت برانان عرضه میدارد تا خود را فردی فهمیده وبادانش جلوه دهد،در این هنگام است که از اعتماد طعمه هایش سؤ استفاده کرده واهداف پلید خود را پیاده میکند. فریب خوردگانش کورکورانه مقلدش میشوند، بی چون وچرا در خدمت اوامر شیطانیش قرار میگیرند دراین صورت خودتان تصور کنید که چه عاقبتی در انتظار این افراد وجامعه پیرامونشان خواهد افتاد.
متاسفانه( تر وخشک با هم خواهند سوخت)
اما بپردازیم به دسته ای که بارها شیطان را ناامید ودل خسته کرده اند،به هررنگ ولباسی که درمی اید بازدر رسیدن به هدف پلیدش نا کام میماند وقادر نیست در انان نفوذ کند.

این دسته دارای چنین صفاتی میباشند.

(( مومن ومتقی،عاقل ومنطقی،متفکر ومحقق،فروتن و وارسته، صادق وبا اخلاص،صبور وشکیبا))

هرانسانی در بدر تولد تا مرگش یک شیطان درون درعمق جانش زایش میکند. اما این شیطان درونی توسط خود او قابل کنترل است ومیتواند مانع از رشد وبلوغ ونفوذ پذیری او در اعمال ورفتارش شود.البته شرایط ومحیط زندگی نیز تاثیرگذارست ولی بخش زیاد ان متوجه خود شخصست که با ایمان قوی و الهام از شیوه و دستورات انیبا واولیاء الهی ودوری از هواهای نفسانی شیطان درون خود را مهارکند، وبلعکس اگرایمان ضعیف ونادیده گرفتن دستورات وخواسته های انبیا واولیا الهی که همگی مسیر درست زیستن  میباشد، در رشد وتکامل شیطان درون کمک کرده ایم تا اینکه عاقبت ما را به تباهی وذلالت میکشاند.

اکنون با توجه به این اوصاف وتفاسیر به نظرتان  شیطان درون خود را دارای چه جایگاه ومرتبه ای می دانید؟
چه اندازه اجازه میدهید که در تصمیم گیریهایتان تاثیرگذارباشد؟